Reciclare plastic

Eco Remat ofera servicii de reciclare plastic prin cele patru centre de colectare situate in Bucuresti si Giurgiu. Suntem capabili sa oferim o gama completa de procese pentru reciclarea plasticului, inclusiv impachetare, fasonare, taiere si granulare.

Prin activitatile noastre si in stransa colaborare cu partenerii nostri de colectare a plasticului din Romania, suntem capabili sa oferim o gama larga de plastic reciclat.

Eco Remat cumpara si colecteaza deseuri din plastic, deseuri de ambalaje, plastic din deseurile de echipamente electrice si alte materii prime.

Eco Remat foloseste cele mai avansate tehnologii disponibile in prezent, pentru a separa materialele plastice reciclate din echipamentele electrice si electronice. Planul final este utilizarea deseurilor din plastic pentru a oferi un serviciu complet industriei prelucratoare.

Peste 80% din cererile noastre pentru colectare si reciclare plastic sunt rezolvate in termen de 48 de ore, acest nivel remarcabil asigura linistea si buna functionare a afacerii dumneavoastra.
 

Alte materiale plastice dure pe care le reciclam:

- Rezervoare de ulei si motorina
- Tevi de plastic
- Lazi de plastic, tavi si containere

Reciclam si o serie de plastic moale cum ar fi:

- Polietilena incolora sau colorata, cu sau fara etichete, role sau vrac
- Polipropilena si Vata poliester
- Polipropilena
- Policlorura de vinilin
- Polistiren
- Saci vrac

Firma noastra achizitioneaza o gama larga de materiale plastice in vederea reciclarii. Daca doriti sa vindeti materiale plastice nu ezitati sa ne contactati telefonic: 0785.441.903, 0728.929.449 sau prin intermediul formularului de contact.